2016.7.13-bbva
Aquest divendres 15 de juliol pel matí s’ha presentat el 32è Torneig BBVA de Bàsquet amb la presència, entre d’altres autoritats, del President de la FCEDF, el Sr. Josep Giménez.
El 32è Torneig BBVA de Bàsquet és un torneig de pretemporada, es disputa del 2 al 4 de setembre a Sant Julià de Vilatorta (Osona) i està organitzat per l’Associació de Bàsquet Sant Julià, que compta amb el suport i la col.laboració de la Federació Catalana, el Col.legi Català d’Àrbitres, l’Associació Catalana d’Entrenadors, la Fundació del Bàsquet Català i el BBVA.
La FCEDF participarà amb el partit on es disputarà la SuperCopa de bàsquet en cadira de rodes entre el guanyador de la LLiga Catalana (Global Bàsquet) i el sots-campió de la Copa disputada durant els IX Jocs Catalans (UNES FCBarcelona) ja que el campió va ser també el club Global Bàsquet. També es realitzaran activitats paral·leles durant els dies de competició.
CategoryFCEDF

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies