Salutació del President

A finals de l’any 2023, el President Josep Gimenez va considerar arribat el moment de fer un pas al costat, i deixar la responsabilitat de seguir dirigint la Federació

Les circumstàncies han fet que sigui la meva persona qui n’agafi el relleu, i tenir la responsabilitat i l’honor de presidir la nostra estimada Federació.

Tenim un gran equip de treball; i he d’agrair en Josep el desig de continuar col·laborant amb nosaltres per ajudar-nos a mantenir el rumb emprés.

La nostra voluntat és mirar endavant i assolir nous, majors i millors reptes.

Seguirem posant especial èmfasi en la Iniciació, la Promoció, la Tecnificació, l’Adaptació de noves modalitats, la Competició, l’Activitat Física i l’Alt Rendiment, sempre de la mà dels Clubs i esportistes que son, i han de seguir sent, els eixos principals i la nostra essència vital.

Per poder dur a terme aquesta tasca, comptem amb totes i tots els qui formeu part d’aquesta Federació: Clubs, Esportistes, Tècnics, Auxiliars, Jutges i Àrbitres i Col·laboradors de tot tipus. Volem enfortir, amb el vostre inestimable treball, les vostres il·lusions, que també son les nostres, i no tinc cap dubte que plegats avançarem fermament envers aquests objectius.

Hem incorporat nous membres a la Junta Directiva; gent molt vàlida i predisposada, i continuem comptat amb un equip de professionals que, amb el seu treball del dia a dia i l’equip Directiu que presideixo, estic seguir que aconseguirem els objectius marcats, perquè s’hi dediquen amb cos i ànima.

Desitjo igualment donar les gràcies per la confiança que heu dipositat en mi i us asseguro que treballaré per no defraudar-la.

A totes i tots, una forta abraçada.