BÀSQUET en Cadira de Rodes
Les regles són pràcticament les mateixes que al bàsquet convencional. A cadascú dels jugadors li correspon una puntuació del joc en funció de la seva discapacitat. És un esport que exigeix una gran fortalesa i resistència.
En aquesta edició es realitzarà la Copa Catalunya amb la participació de quatre equips Catalans en format de final four.

HOQUEI  en Cadira de Rodes
Es tracta d’un esport que es desenvolupa en cadira de rodes elèctrica amb l’estic fix a la mateixa cadira o amb l’estic a la mà.
L’objectiu principal d’aquest esport és que cada equip dugui la pilota a la porteria de l’equip contrari i evitar que l’altre equip marqui gol. L’equip estarà format per 4 jugadors de camp i 1 jugador que farà de porter i 5 jugadors per fer substitucions al llarg del partit.
Cada partit està format per dues parts de 20 minuts, amb un descans de 10.
En aquesta edició es realitzarà la Copa Catalunya amb la participació de 3 equips participants en format de lliga tots contra tots.NATACIÓ
La natació és l’esport rehabilitador per excel·lència, ja que els beneficis de la pràctica esportiva en el medi aquàtic està demostrat científicament que produeix una millora de les capacitats físiques de les persones, i redueix el risc de lesions i patologies en persones amb discapacitat física.
En aquesta disciplina poden participar persones amb discapacitat amb tot tipus de dèficits motors.
Degut al gran volum i varietat d’esportistes existeix un gran nombre de classes de competició per agrupar als participants segons igualtat de capacitats.
Es disputarà la Copa Catalunya de Natació adaptada i 4a jornada de Lliga Catalana.

PETANCA
Disciplina esportiva amb un gran nombre de participants que recull un gran espectacle popular entre tots els assistents.
Existeixen diferents modalitats de competició: individual, tripletes i clubs. Totes elles disputen el seu campionat de Catalunya, com a gran competició anual, a més de la Lliga Catalana.
En aquesta edició es disputarà la Copa Catalunya.

QUADRUGBI
El rugbi en cadira de rodes és una barreja de futbol americà i de bàsquet, va fer la seva primera aparició en els Jocs Paralímpics d’Atlanta el 1996.
Homes i dones participen junts en equips mixtes, aquests equips estan formats per quatre jugadors titulars i vuit reserves.
Aquest esport es practica en pistes de bàsquet de 15 x 28 metres. Per puntuar, cal tocar o creuar la línia de meta amb les rodes de la cadira. Els atletes poden conduir la pilota (que és oval com en l’esport convencional) sobre les seves cuixes, passar-la a un company d’equip o rebotar-la.
Així com en el bàsquet, hi ha un temps per entrar al camp de l’oponent, en aquest cas de quinze segons. Aquesta mesura pretén tornar la modalitat més ofensiva. Els partits són dividits en quatre períodes de vuit minuts cadascun, amb possibilitat de pròrroga de tres minuts en cas d’empat.
Es portarà a terme el Trofeu Internacional Jocs Catalans de Quad Rugby (3 equips participants)

PÀDEL
Les mides del camp són les habituals i es practica en modalitat de parelles. A diferència d’altres esports adaptats no hi ha categories i tots els esportistes competeixen entre ells encara que pateixin diferents discapacitats.
Es disputarà la Copa Catalunya Pàdel (4 parelles participants)