Aquest dissabte 6 d’octubre ha començat una nova edició de la Liga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1 amb el partit entre el Barça – UNES i el Valida sin Barreras – CB MIFAS amb victòria per l’equip local per 52 a 29.

El partit va començar amb un domini absolut dels jugadors dirigits per Oriol Claret, molt encertats en el joc d’atac, arribant a la fi del primer quart amb un marcador de 19 a 5. Durant el segon quart el Valida sin Barreras – CB MIFAS va millorar lleugerament en el seu joc retallant les distàncies fins el 28 a 15 de la mitja part. El tercer quart va resultar decisiu pel marcador final, ja que el Barça – UNES va ampliar la seva diferència al marcador, arribant al final del tercer quart per 40 a 23, una diferència que l’equip gironí no va retallar en el darrer quart, arribant a la finalitació del partit amb 52 a 29 a favor de l’equip local.

L’altre partit que s’havia de disputar aquest dissabte entre el CE Costa Daurada i el CE Global Basket UAB s’ha suspès per causes alienes a la Federació i es jugarà en properes dates. La segona jornada de la competició es disputarà el cap de setmana del 20 i 21 d’octubre, amb el partits Valida sin Barreras – CB MIFAS contra CE Global Basket UAB i Barça – UNES contra el CE Costa Daurada.