Aquest divendres 30 d’agost s’ha disputat la Supercopa FCEDF de bàsquet en cadira de rodes dins de les competicions programades del Torneig de bàsquet Sant Julià de Vilatorta que dona el tret de sortida als partits de preparació per la nova temporada 2024-25.

El partit disputat al Pavelló de Sant Julià de Vilatorta va ser dominat en tots els quarts pel conjunt blaugrana que presenta moltes novetats en el seu equip per aquesta temporada. El resultat al descans ja era favorable a l’UNES FC Barcelona per 25 a 12. Durant la segona part del partit la diferència en el marcador va anar augmentant fins arribar al final amb victòria blaugrana per 59 a 31.

Aquest és el primer partit de la nova temporada que tot just comencen a preparar els dos equips que participaran a la Lliga Nacional a més d’altres competicions com la Lliga Catalana que definirà el seu calendari final durant les properes setmanes.