Aquest dissabte 17 de febrer s’ha disputat el Campionat de Catalunya d’hivern Open de natació adaptada a les instal.lacions del Club Natació Terrassa amb la participació de la majoria dels millors nedadors i nedadores paralímpics catalans.

A la categoria femenina, la gran dominadora va ser la medallista paralímpica Núria Marquès (CN Sant Feliu) que va guanyar totes les proves en les que va participar. Va guanyar la prova dels 100m Papallona, clase S6 – S13 amb un temps d’1:15.26 i 697 punts, els 100m Lliure, Classe S1 – S13, per davant de Marian Polo (CN Badía), els 100m Esquena, Classe S1 – S13, amb un temps d’1:13.78 i 806 punts i, finalment, la prova dels 50m Braça, Classe SB1 – SB13, amb un temps final de 43.66 i 530 punts.

A la categoria masculina, la victòria va ser per Antoni Ponce per davant d’Òscar Salguero. El nedador del CN Sitges va guanyar les proves de 100m Braça, Classe SB1 – SB13, amb un temps d’1:31.72 i 894 punts per davant d’Òscar Salguero (CN SABADELL) amb un temps d’1:10.98 i 841 punts, també va guanyar els 100m Esquena, Classe S1 – S13, amb un temps d’1:23.41 i 664 punts i els 200m Estils, Classe SM5 – SM13, amb un temps final d’2:57.63 i 751 punts.

Per clubs, el campió destacat va ser el CN MATARÓ amb 127 punts, per davant del CN TERRASSA amb 55 i el CN SABADELL en tercera posición, amb 53 punts. A la secció de natació de la web de la Federació podeu trobar tots els resultats del Campionat.