Aquest dissabte 10 de febrer s’ha disputat la segona jornada de la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit entre el Comkedem i l’ADB Barberà amb victòria per l’equip visitant per 16 a 4.

El partit va començar amb molt ritme i força igualtat en el marcador fins que l’ADB Barberà es va distanciar en els darrers minuts de la primera part on es va arribar amb un parcial de 8 a 3 a favor de l’equip vallesà. La segona part va ser diferent, amb total domini de l’equip visitant fins arribar al marcador final de 16 a 4. Destacar a l’Asier, jugador de l’ADB Barberà, que va marcar un total de nou gols

Dissabte 3 de març es disputa la tercera jornada de la LLiga Catalana amb el partit l’equip dels DRACS CEA i l’ADB Barberà al pavelló de l’Institut Guttmann de Badalona.