Aquesta matinada s’han disputat les finals de la quarta jornada de competició dels Mundials de Natació a Ciutat de Mèxic on ha destacat la victòria del nedador del CN Sabadell, Òscar Salguero, a la prova dels 100m braça categoria SB8 amb un gran temps de 1’09’’56, guanyant amb autoritat la seva prova favorita i on ja va guanyar la medalla d’or als Jocs Paralímpics de Río 2016.

Destacar també la gran participació de Toni Ponce en aquests mundials de natació, després de proclamar-se campió del Món a la prova dels 100m braça i aconseguir la medalla de bronze a la prova dels 400m lliures aquesta matinada ha guanyat la medalla de plata a la prova dels 100m esquena categoria S6 amb un temps de 1’20’’03, la seva tercera medalla a Mèxic.

A la jornada matinal d’aquesta jornada es va disputar la final dels 50m braça categoria SB3 on el veterà nedador, Miguel Luque, va aconseguir una gran medalla de plata amb un temps final de 51’14.