Aquest diumenge 29 de maig s’ha disputat el Campionat de Catalunya de pàdel en cadira de rodes a les instal.lacions del Club Natació Banyoles dins de les competicions dels X Jocs Catalans que s’han disputat aquest cap de setmana a la localitat gironina de Banyoles.

La parella formada per Miquel Martí i Pedro Garcia s’han proclamat Campions de Catalunya de pàdel després de guanyar la final a la parella Joan Camp i Francisco Ortega per dos sets a cero (6/3 i 6/2). Aquestes dues parelles van finalitzar en primera i segona posició a la fase prèvia on han competit també la parella formada per Artur Altabàs i Rafa Catalan que van perdre davant els campions però van empatar a 7 jocs amb Joan Camp i Francisco Ortega en partits jugats a 40 minuts de joc.

A la fase prèvia, la parella Miquel Martí i Pedro Garcia va guanyar un total de 16 jocs per 11 de la parella Joan Camp i Francisco Ortega que els va permetre classificar-se per jugar la final.

One Trackback

1. […] Martí y Pedro Garcia se han proclamado Campeones del Campeonato de Catalunya de Padel Adaptado. Incluido entre las competiciones de los X Jocs Catalans que organiza la FCDEF, la competición de […]