Aquest dissabte 29 d’abril s’ha disputat la tercera jornada de la LLiga Catalana de natació a les piscines de Can Mercader (CN Cornellà), a Cornellà de LLobregat (Carrer Bonavista, 70). Aquesta ha estat la penúltima jornada de la LLiga Catalana d’aquesta temporada.

A la categoria masculina destacar la participació i les victòries dels nedadors paralímpics Antoni Ponce i Óscar Salguero. Toni Ponce (CN Sitges) va guanyar la prova de 100m braça SB1-SB13 amb un temps de 01:30:26 i un total de 744 punts i també la prova de 200m lliures S1-S13 amb un temps final de 02:33:99 i 746 punts. Per la seva part, Óscar Salguero (CN Sabadell) va realitzar un gran temps a la prova de 200m estils SM3-SM1 finalitzant amb 02:23:92 i 866 punts, també va finalitzar a la primera posició als 50m papallona S1-S13 amb un temps de 30:97 i 634 punts.

A la categoria femenina, sense la participació de Sarai Gascón i Núria Marqués, la gran protagonista va ser la nedadora del CN Mataró, Júlia Castelló que va guanyar les proves de 50m lliures S1-S13 amb un temps de 45:50 i la prova de 100m esquena S1-S13 amb 01:35:12 i 748 punts.

La darrera jornada de la LLiga Catalana es disputa coincidint amb els X Jocs Catalans del 27 i 28 de maig, concretament, la piscina del CN Banyoles será l’escenari de la competició diumenge 28 de maig a partir de les 10h.