Aquest dilluns s’ha disputat la 121ª edició de la Marató de Boston, la Marató més antiga del món sota unes grans mesures de seguretat. A la modalitat de cadira de rodes el guanyador va ser el corredor suís Marcel Hug amb un temps de 1:18:04.

Rafa Botello va protagonitzar un final molt apretat amb l’americà Aaron Pike per la setena i vuitena posició que, la foto finish va determinar que fós per a Rafa Botello amb un temps final de 1:22:09, la millor marca espanyola de tots els temps a la prova. Per la seva part, Jordi Madera, l’altre corredor català que ha participat a la Marató va finalitzar en una gran novena posició final a un segon de Rafa amb un temps de 1:22:10.