Aquest dissabte 19 de desembre s’ha disputat la 2ª Jornada de la LLiga Catalana de natació adaptada que ha tingut lloc a les instal.lacions del Club Natació Barcelona amb la participació dels millors nedadors catalans i davant un nombrós públic que va gaudir d’una gran jornada de natació adaptada.

Dels resultats d’aquesta segona jornada cal destacar, a la categoria femenina, Núria Marquès (CN Sant Feliu) va ser la gran protagonista, es va imposar als 50m braça (40,17), 100m papallona (01:10,75) amb 839 punts i també als 50m esquena amb un temps de 33,56 i 909 punts
A la categoria masculina, va destacar, Óscar Salguero (SB8 – CN Sabadell), guanyador dels 50m (33,00) i 876 punts, en aquesta mateixa prova Miguel Luque (SB3 – San Rafael) va aconseguir 803 punts (53,86) i 200m braça (02:32,95) i també Pol Sallent (CN Martorell) que va guanyar les proves de 50m esquena Promoció (46,71) i els 25m lliures Promoció, en un gran final guanyant a Iker Ruiz, (18,41 i 18,95).
Amb aquesta 2ª jornada finalitza la competició de natació al 2015. La següent jornada de la LLiga Catalana tindrà lloc al Club Natació Sitges el 30 d’abril, després dels Campionats d’Espanya i Catalunya.