Abans de tancar la temporada. L’AMB Barberà va adjudicar-se el Campionat de la Lliga Catalana una jornada abans que es tanqués, de forma oficial, la temporada. Els vallesans, a més, van poder celebrar-ho amb els seus, entre alguns d’aquests assistents al partit va ser-hi el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Ignacio Navarro. El Pavelló Maria Reverter va acollir la disputa de la tercera jornada de la competició entre el quadre local i el barceloní Comkedem.

L’AMB, a més, va guanyar de manera clara. El marcador final va ser de 8 a 2. La primera part va acabar amb 5 a 0, amb gols de Miguel Lechado, dos, Cristina Arroyo, Javi González i Cristóbal González. En la segona part, l’equip visitant va reaccionar i de la mà de Jonatan Collado i Carlota Bardera van reduir diferències.

Però els amfitrions no es van arronsar i van continuar anotant. Arroyo, J. González i C. González van tornar a marcar. Així, campions abans d’hora i la pròxima jornada, els ja campions viatjaran a casa del seu rival, Comkedem, al barrí barceloní de Sarrià, per tancar la Lliga Catalana 200-2010.